• New
Лилава Маска за Светли Коса, Дълбоко Лечебното Маска За Коса, Лилави Кондиционирующая Маска, Лилаво Хидратиращ Крем за Коса за Боядисана Къдрици, Премахва Жълта Ма?

Лилава Маска за Светли Коса, Дълбоко Лечебното Маска За Коса, Лилави Кондиционирующая Маска, Лилаво Хидратиращ Крем

BGN 9.27

Налично
Налично за поръчка

Лилава маска за коса, специално проектирана за променен цвят и боядисана коса, подходящ за домашна употреба : да Възстановите косата си преди най-страхотните цветове, погрижи се за суха коса, подходящ за домашна употреба. 60 мл чисто съдържание, специално разработен за премахване на жълти медни тонове за коса.Важна стъпка за подмладяване на боядисана коса : след обезцветяване на косата стават порести и лесно губят хладен мониторинг на пигмент.Лилава кондиционирующая маска-важна стъпка по възраждането на светли косми.Премахва жълти и медни тонове, дълбоко възстановява суха и изтощена коса.Съхранява цвета на косата по-дълго и да запази красотата си за по-дълго : Дръжте си цвят на косата и избягвайте повтарящи се бои, прости и удобни за използване.Purple hair mask toner премахва мед и жълти цветове, кондиционируя косата, без да тускнения, осигурявайки ненадмината грижа за руса коса.Лилава маска за коса е анти-жълт пигментна фактор, защищающим коса : Лилава маска за коса за суха изтощена коса и цветовата гама също така предпазват от въздействието на климатика и мръсотия.Той остава на повърхността на косата, помага да се бори с жълти и поддържане на тези светло кафяв цвят.Лилава маска за коса се грижи за боядисаната коса и предпазва от сухи и разделяне на връхчетата : нашата лилава хидратиращ маска за коса свързва защитно покритие с всяка прядью на косата, за да спре крехкост, цъфтежите на косата и отлет.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : лилава маска за коса Материал : растителна серум нето Съдържание : 60 мл Функция : Премахване на жълто Използване : 1. След измиване на главата се избърше, докато не падне водата, и равномерно нанесете маската за коса. (за дълга коса ви препоръчваме топла вода.) 2. Внимателно срешете косата си, за да се разпределят равномерно климатик. 3. Оставете за 3-5 минути и изплакнете.За силен ефект за премахване на пожълтяване изплакнете след 10 минути.Време на престой може да бъде удължен или съкратен в зависимост от реалния ефект От повече дозировка и колкото по-дълго време на престой по-силен ефект жълто отстраняване на силиконово масло.Ако го използвате самостоятелно, той ще се чувстват сухи.Препоръчително е да го използвате с восстанавливающей маска за коса.Осъществяване списък : 1 х Лилава маска за коса.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Purple Hair Mask
Material:
Plant Serum 
Net Content:
60ml 
Function:
Remove Yellow 
Usage:
 
1. After shampooing, wipe until no water drops, and evenly apply the hair mask. (for long hair, we recommend warm water.) :
2. Comb your hair thoroughly to evenly distribute conditioner. :
3. Leave for 3-5 minutes and rinse. For a strong yellowing remove effect, wash after 10 minutes. :
The residence time can be extended or shortened according to the actual effect :
The larger the dosage and the longer the residence time, the strong effect of yellow removal :
There is no silicone oil. If you use it alone, it will feel dry. It is recommended to use it with repairing hair mask.  :
Package List:
1 x Purple Hair Mask :

Най-добри сделки