• New
1 Чифт Перфорация-Безплатна Кухненски Стойка за капака на Гнездото,стойка за Капака на Гнездото за Кухненски Шкаф, Мультяшная Стойка за Капака на Гнездото,Стенни Д?

1 Чифт Перфорация-Безплатна Кухненски Стойка за капака на Гнездото,стойка за Капака на Гнездото за Кухненски Шкаф,

BGN 56.72

Налично
Налично за поръчка

[НАСТРОЙКИ на ПРОДУКТ] : Името на продукта рецепция за капака на гнездото форми на птици карикатура, размер ABS, цвят розов, жълт, зелен, можете да получите 2 (двойка розови подпори на капака на гнездото) или 2 (двойка сини подпори на капака на гнездото) или 2 (двойка жълтите подпори на капака на гнездото), тегло 83 g и измерване на 10.5*5*5.5*6.5 см(4.13*1.96*2.16*2.55 в), той може да добавите сладки къща до вашата капака на гнездото. [ДАЙТЕ на КАПАКА МЯСТО ЗА ОТДИХ] : Вашите плотове винаги е мокра?На половината път през стир-фрай и къде да поставите капака?Аз искам да се подаде тенджерата.Къде да поставите капака?Този държач на капака на гнездото ви позволява лесно да се справя с различни тенджери и почистване на вашата кухня. [СТЪПКИ НА ИНСТАЛИРАНЕ НА] : 1.почистете стената чиста. 2. Използвайте маркер за отбелязване на позицията на паста. 3. Нанесете лепило без нокти. 4, прикрепете допълнителен лепило. 5. Премахнете помощен лепило 72 часа. 6. Инсталацията е завършена.А : Ние имаме допълнителни стикери, за да помогне да се запази продукт на място и му попречи да се движи.Моля, премахнете този стикер 72 часа. [ИЗЯЩНИ ДЕТАЙЛИ] : U-образен дизайн на канали, лесен достъп.Дизайн на подем и разширяване не е толкова проста, като пускането на капака на гърнето.Разстоянието се регулира от сърцето, може да бъде установено свободно, като се коригира и се установи, размерът на покрива на саксията, дъска за рязане бяла дъска може да се постави. [НЕ ЗАЕМА място] : Стабилна водоустойчив, не се страхува от влага.Не е лесно да се откаже, да използват безопасно.Компактен и тънък, което спестява място.Универсално многослойно покритие, без нокти, лесно за почистване.Кажете сбогом с разстройство, дайте кухнята в ред, напълнете живота си смаком.Описание на продукта : 【Име на продукта】 : Карикатура Птица Форма на Гърне капак на багажник【Стил продукта】 : Прост и икономичен【Материал продукта】 : ABS【Цвят на продукта】 : розово, жълто, зелено【Можете да получите】 : 2 (двойка розови саксии) или 2 (двойка сини съдове) или 2 (двойка жълти саксии),【Тегло на продукта】 : около 83 г【Размера на продукта】 : 10.5*5*5.5*6.5 см(4.13*1.96*2.16*2.55 в)/всеки.

Основни характеристики

Най-добри сделки

Самонагревающийся Подложка за Котки, Кучета, Безжичен Самонагревающийся Подложка За Домашни Любимци Миещи Самонагревающиеся

Високо качество : Топло като цяло е пятислойную структура.Средният слой е теплоаккумулирующий и топлои

BGN 26.16