• New
E-изключителен 10 бр. Голяма Прежди Бобина Смесен Цвят Макара Конци за Плетене Бродерия, плетене на една Кука Преплитане на Моталка Комплект, Конци Организатор за Съ?

E-изключителен 10 бр. Голяма Прежди Бобина Смесен Цвят Макара Конци за Плетене Бродерия, плетене на една Кука Преплитане

BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена пластмаса.Здрав, красив, лек и деликатен.Този вид запечатване на главата дърворезба multi-цвят лек, за да се класифицира; група картички тел може да се навивам с различни цветове на проводници, за да се предотврати от заплитане и лесен за това да се категоризира.Тази макара здрава, красива, лека и нежна; този притежателя coil-добър инструмент за плетене, шиене и проекти, които са ръчно изработени.Тази група от организаторите на нишки може да наматывать прежди с различни цветове за лесна и удобна класификация.Материал : Пластмаса; Цвят : смесен цвят; Размер : 104x48.5x2mm/4.10x1.91x0.08in; Осъществяване включва : 10 бр Материал : Пластмаса Цвят : разход на цвят Размер : 104x48.5x2mm/4.10x1.91x0.08in на Помещение и включва : 10 бр.

Основни характеристики

Най-добри сделки