• New
3M VHB Tape 5962 Permanent Bonding Tape Strip - [Опаковка от 10] 1 инч. (Ш) х 10 инча. (L) Подходяща черна пяна с акрилно лепило.

3M VHB Tape 5962 Permanent Bonding Tape Strip - [Опаковка от 10] 1 инч. (Ш) х 10 инча. (L) Подходяща черна пяна

BGN 13.53

Налично
Налично за поръчка

Технически характеристики : тази чувствителна на натиск лента с дебелина 0,062 инча е с ширина 1 сантиметър и дължина 10 инча.Той осигурява трайно здраво сцепление с вода и влага при екстремни условия.С отлична якост на срязване, адгезией към повърхността и конформностью, тази двустранен пенопластовая лентата създава чист и гладка повърхност.Съдържание : тази постоянна мостова лента е с изключителна здравина за подмяна на точкови заварки, нитове, винтове и течни лепила. Постоянна мостова лента 3 M VHB 5962 с акрилно лепило, предназначени за използване като заместител на нитове, заварки, винтове и течни лепила.Съвместими площ : подходящ е за използване на бои и пластмаси; тази лента се използва за залепване на стъкло на вратата на фурната до вътрешната врата с прахово покритие.Той е специално разработен за добра адхезия към пластмассам и цветове с висока, средна и ниска повърхностна енергия, метали и стъкло.Може да се използва за монтаж на табели там, където се изисква висока якост.Нашата лента 3 M VHB се състои от трайно акрилно лепило с вязкоупругими свойства.Той притежава гъвкавост на дизайна, благодарение на своята вязкоупругости и мощна способност сцепляться с различни повърхности.Устойчивост : тази сверхпрочная монтажна лента устойчива на uv радиация, химически вещества, растворителям, топла и студена циклични температури.Небостъргачи, мобилни телефони, електронни пътни знаци, хладилници, архитектурни прозорци и още много други-всичко това се разчита на тази специална свързваща лента за един или няколко етапа на процеса на сглобяване, монтаж, затваряне и запечатване. Това е черен промяна акрилно лепило с диаметър 0,062 инча (1,6 мм) с много подходяща пенопластовой ядро.Нашите свързващи ленти осигуряват отлична якост на срязване, конформность, поверхностную адхезия и устойчивост на топлина.Той може да замени нитове, заварки и болтове.

Основни характеристики

Най-добри сделки

20 групи на Дълги кареточных болтове с квадратни врата,Кареточных болтове с гайки и плоски шайби,поцинкована стомана,въглеродна

Размер на болтовете : M6x20mm;Ядки 2.Поради главата на болта връщане няма тип канали, които можете да използв

BGN 6.55