• New
Water Drop Hand Twist Gyro Metal Magic Desktop Flying Gyro Toy Spinning Top (Sand Blasted-Single gyro)

Water Drop Hand Twist Gyro Metal Magic Desktop Flying Gyro Toy Spinning Top (Sand Blasted-Single gyro)

BGN 44.80

Налично
Налично за поръчка

Размер : Размер жироскоп 40*28 мм / основен размер 45*10 мм. Материал : неръждаема стомана.Wetght : Включително теглото на опаковката 123g.Функция : Дръжте фокуса,премахване на стрес,высвобождайте вътрешно творчество и въображение.Идеален подарък за творци,созидателей и мислители. ~ПОДАРЪЦИ~ : можете да ги изпратите на своите семейства, приятели, приятелки или на никого, с когото сте искали да изпратите като подарък, или можете да ги оставите за себе си, за да се носи на среща, годишнина, Коледа или други празници.
Линия 1 Създаване на стойност за купувачи от целия свят благодарение на непрекъснато нарастващия потребителски опит.
Линия 2,Празници, Коледа,Хелоуин рожден ден на нова година Подаръци.изглежда в него е невероятно и приказно !Броя е ограничен!Не го пропускайте
Ред 3 Стоки, продавани от нашата компания има избор на много от продавачите.Защото не само с добро качество, но и цената на концесии.
Линия 4 ще получите много полезна, животът ви ще стане още по-красиво.Компанията се придържа към целите за обслужване на клиенти.
Линия 5 Ако имате някакви незадоволителни или консултация , моля не се колебайте да се свържете с нас.Ще получите отговор в рамките на 24 часа.Ние отдаваме голямо значение на всеки наш клиент.
Бележки :
Състояние : чисто нов, направен по поръчка (около 3-4 дни)
Високо качество на студио за изработка - оригинален дизайн.
Време за доставка : 8~16 работни дни.
Ускорено време за доставка : 5~7 работни дни
Ако искате други стилове, имаме повече опции на фигурата.Моля, потърсете го в нашия магазин
.

Основни характеристики

Най-добри сделки