• New
FOXWELKING Равиоли Печат, Набор,Паста Производител на Мухъл,Равиоли Производител на Нож Печат, 5 Равиоли Печат Производител на Мухъл с Дървена Дръжка и Рифленым Ръба на ?

FOXWELKING Равиоли Печат, Набор,Паста Производител на Мухъл,Равиоли Производител на Нож Печат, 5 Равиоли Печат Производител

BGN 10.39

Налично
Налично за поръчка

-Включва 1 кръг и 1 голям квадрат и 1 малък квадрат и 1 във формата на сърце и 1 триъгълник, лесно да се намали идеална джобове за тестени изделия.Да си храна и парти по-интересни. -Комбинация от бук и с сплав прави цялата форма, здрави и дълготрайни.Ножове трудно ще се огъне или счупи. -Набор от клишета равиоли може да се използва за приготвяне на равиоли, както и "бисквитки".Лесно се режат и запечатывайте тесто за паста за истински домашни равиоли с месо, зеленчуци или сирене плънка. -Нашите класически печати ви позволяват лесно да създадете вкусни пресни равиоли и паста за зъби в домашни условия.Улей ръб нож за равиоли е лесно выдавливают ясни мотиви. -Дървена дръжка осигурява удобен и здрав захват за по-малко напрежение в ръцете.Класически печати и режещи кръгове позволяват лесно да създадете вкусни пресни равиоли и тестени изделия в домашни условия.Дървена дръжка осигурява удобен и здрав захват за по-малко напрежение в ръцете.Това е идеален подарък, както за любители, така и за опитни макаронников, любителите на паста и любители на готварството!Кръгла форма : 4 *2.5 инча Голяма квадратна форма : 4 * 2,7 инча Квадратна форма : 4 * 2,7 инча Триъгълна форма : 4 * 2,7 инча Форма на сърце : 4 * 2,7 инча.

Основни характеристики

Най-добри сделки