• New
Равнината на фаска Tidorlou с 7 Режещи глави за дърво, ръчно изработени строгальный машина за дървообработване,строгальный машина за бързо изрязване на ръбове,Преноси?

Равнината на фаска Tidorlou с 7 Режещи глави за дърво, ръчно изработени строгальный машина за дървообработване,строгальный

BGN 28.79

Налично
Налично за поръчка

Материал ◆Highquality : Мивка, изработена от дебел материал алуминиева сплав, след обработка на оксидации, тя е по-силна и износоустойчива, не е лесно да носи или да слязат, и държи като нова.Острието е изработено от въглеродна стомана, която е твърда и остра и може бързо да изтривате дървесна чипове.Особено е подходящ за изрязване и заваряване на всички видове дървен материал. ◆Безопасна и удобна конструкция : Телескопична част от режещата глава има затягивающую гайка, за да получават най глава е по-стабилна и сигурна.С хоризонтални и вертикални мехурчета лесно да се наблюдава и да се регулира ъгъла на наклона.Освен това, дълбочина на рязане може да се регулира в съответствие с изискванията на работа, а за използване на е гъвкав. ◆Лесен за работа : Нашите размера на строгального станка блок 6.0*1.9*0.7 Инч ,който мини размер,преносим и лесен, за да работят.Проектирана форма и добър ефект полиране улесняват вашата работа и създаване на занаяти. ◆С 7 видове режещи глави : остри и заоблени режещи глави,двойни остри режещи глави,двойна със заоблени режещи глави,1/8 заоблени режещи глави,3/16 заоблени режещи глави,1/4 заоблени режещи глави,45° плоски режещи глави. ◆Опаковка включва : 1x дървена край строгальный машина +7x режещи глави.Цвят : Черен.

Основни характеристики

Най-добри сделки